Se till att alltid bjuda dina gäster på god dryck

Vi har gjort egen läsk I våra hushåll under en relativt lång tid nu. Många kommer nog ihåg kolsyremaskinerna som var så populära under 1970-talet och som mest bestod av en kolsyrepatron och ett handtag så att man snabbt kunde fylla på en vattenflaska med bubbelvatten som man smaksatte. Med en nymodig sodastreamer så får man riktigt god läsk som därtill är bra mycket nyttigare än det som man handlar i affären.

sodavatten

Fördelar med att använda en egen sodastreamer istället för att införskaffa färdig dryck

Det finns flertal fördelar med en egen kolsyremaskin och det har bara blivit mer och mer populärt med en egen sodastreamer i hemmet. Detta är en maskin som på kort tid får fram sodavatten med eller utan smak. Smaksatt vatten är ju otroligt populärt för att det är roligare att dricka samtidigt som det inte innebär en fara för hälsan.

Med sodastream essenser så kan man själv mixtra fram en dryck som man tycker om. Faktum är att soda stream maskiner gör det möjligt att experimentera. Man kan komma fram till en smakkombination som är speciell samtidigt som den är sund och bra.

Lät barnen att dricka sodavatten med smak hellre än kommersiell dricka

När det handlar om barn så kan det ibland vara svårt att säga nej till sötsaker. Ifall man inte är noggrann med att endast erbjuda den här typen av drycker under helger så kan det enkelt bli så att barnen lär sig att vatten är tråkigt och inget som man har sug att dricka.

Med en sodastreamer så förändras detta. Det blir plötsligt trevligt att experimentera och forma nyttiga drycker med maskinen. Det här är oerhört bra för barn som på detta vis lockas bort från läsk samt andra drycker som faktiskt icke är så bra för deras utveckling och välbefinnande.

Mineralvatten blir bra mycket roligare att intaga då det har smak men det blir ännu bättre då man själv har smaksatt.

Det är också bra med drycker som ej kostar så mycket att njuta av

En annan sak som man inte ska glömma bort är att det kostar en hel del pengar att hälla I sig läsk samt färdig dryck från butiken. Ifall man istället använder sig av kolsyremaskin så behöver man ju inte spendera särskilt mycket för det här. Man får lyx i vardagen till en liten kostnad och detta är något som precis alla kan njuta av.

Sodastream maskinen är synnerligen till för alla. Studenten kan ha den såväl som pensionären. Barnfamiljen kan knappast leva utan! Bubbelvatten är nästan lika viktigt som kaffe så det är klart att man helst ser ett alternativ som precis som kaffemaskinen gör det möjligt att på ett billigt sätt alltid ha tillgång till maskinen.

Smaker till kolsyrat vatten

Till läsk är de flesta fabrikat ganska dåliga och Sonjo finns ej längre. Idag wär det blott ett fabrikat som sticker ut, Aromhuset. Man har ett utbud med aromer för kolsyrat vatten, ett utbud läskkoncentrat inberäknad svenska smaker såsom Sockerdricka och Grape Tonic. Ett utbud sockerfri läsk.

Aromhuset produkter smakar förträffligt. Det kan bero på att de tillverkade läskkoncentrat redan på 80-talet när de första Sodastreamerna kom och på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps. Finns på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Prisad.se samt Tradera online.

Goda recept för sodastream bubbelvatten drinkar

Nuförtiden så är det ej komplicerat att hitta bra recept för sodastreamer drinkar. Man kan surfa ut på webben och läsa vad andra som har samma maskin rekommenderar. På detta vis så kan man också få en hel del inspiration så att man kan få ut bra mycket mer av kolsyremaskinen.