Mineralvatten har seglat upp som ett alternativ dryck för många, i debatten om vikten av att ha en bra vätskebalans. Gårdagens Club soda och Ramlösa är för mig förknippat med en tråkig dryck. Man kan säga att det inte var någon höjdare, inte när man var barn i alla fall, inte som vuxen heller faktiskt.

Mineralvatten eller soda stream
För att tillgodose dagens konsumenter är dagens bryggerier tvungna till att göra något för att möta konkurrensen från SodaStream och Wassermaxx och andra märken som gör trevliga maskiner för hemmabruk. Därför har det har kommit många alternativa mineralvatten med olika smaker.

Måste faktiskt erkänna att många av dom smakar riktigt bra. Nackdelen är att man får bära hem flaskorna, och de är inte lätta, sen ska man åka in och panta dom. Det blir en del körande fram och tillbaka och det är inte riktigt miljöriktigt.

Tycker därför bättre om att använda mig av en sodastreamer och gärna med någon form av smaktillsatser som finns på marknaden. Då kan man själv avgöra blandningens styrka och framförallt slipper man all den sötningsmedel som nu finns i mängder i dagens läsk.Men det finns skillnader på de olika fabrikaten, man får själv prova sig fram.

Man kan till och med kanske anordna en testkväll med vänner och bekanta. Det kan bli intressanta resultat, mellan vänner och barn.


Vattenautomat – kolsyremaskin för företagen !

Idag har många företag vattenautomater eller någon form av kolsyremaskiner som de anställda kan använda sig av för att må bättre, och därigenom också prestera ett bättre arbetsresultat.
Det är lätt att man glömmer bort att man måste fylla på med vatten och gärna då lätt avkyld för att hålla rätt på vätskenivån i kroppen. Det motverkar i många fall huvudvärk och koncentrationssvårigheter, man har blivit mer medveten om att vätskenivån är en viktig sak att tänka på.